Vâlcea: Pârtia Transalpina s-ar putea deschide pe 16 decembrie

Administratorii domeniului Schiabil Transalpina de la Obârșia Lotrului au anunțat joi că preconizează să deschidă sezonul pe data de 16 decembrie 2022, dacă vor permite condițiile meteo. Ei au mai precizat că prețul va fi de 170 lei/zi adulți, pentru toate instalațiile deschise în ziua respectivă, urmând ca tabelul cu tarifele practicate în sezonul acesta să fie afișat în timp util.

0

Ca urmare a numeroaselor întrebări legate de deschiderea sezonului de.  schi vă anunțăm că avem preconizată ca data țintă de deschidere a sezonului ,  pe dat de 16 decembrie, 2022 în măsura în care condițiile meteo ne permit, atât prin depuneri de zapadă naturală cât și condiții optime în ceea ce privește temperatura/umiditate, propice pentru producerea zăpezii artificiale, pentru realizarea mix-ului de zapadă naturală/artificială care facilitează practicarea sporturilor de iarnă în cele mai bune condiții de calitate/siguranță pentru cei care ne vizitați!

Altă întrebare frecventă este cea legată de preț, acesta va fi de 170 lei/zi adulți, pentru toate instalațiile deschise in ziua respectiva, tabelul cu prețurile practicate sezonul acesta o sa-l afișăm când anunțam deschiderea oficială!

Va multumim pentru interesul acordat și așteptăm cu nerăbdare, la fel ca și voi, să ne revedem, în paradisul alb TRANSALPINA”, potrivit anunțului.

Facebook Comments