„Super Balul“ studenților craioveni

În perioada imediat următoare, Craiova va fi gazda celui mai mare eveniment studențesc din țară, Balul Studenților Craioveni. Conceptul a luat naștere în acest an, din dorința studenților de a se afirma si de a îngloba visul oricărui tânăr, șansa de a deveni Miss și Mister, în cadrul celui mai mare eveniment la nivel național de profil: Balul Studenților Craioveni.

0

Strânsa colaborare a celor 12 facultăți ale Universității din Craiova și a Convenției Organizațiilor Studențești a făcut posibil ca participanții să strălucească sub lumina refectoarelor și să li se ofere o experiență de neuitat. Cele doua nume sonore ale industriei muzicale care vor urca pe scena Sălii Polivalente din Craiova pentru a face un show unic și inegalabil, Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, vor cânta la unison cu cei 6000 de oameni prezenți în sală. Pe măsura evenimentului, s-a anunțat un și super prezentator, Liviu Vârciu.
,,Balul Studenților Craioveni” este punctul central de sprijin al proiectului ,,Fabrica de Fericire”. Proiectul se ocupă cu actele de caritate, iar prin intermediul balului se va aduce o inițiativă unică  la nivel național, nu doar prin faptul că toate facultățile Universității din Craiova s-au alăturat într-un singur bal comun, ci în special prin scopul pe care îl are această strângere de fonduri.
Fiind la cea de-a X-a ediție a proiectului ,,Fabrica de Fericire”, voluntarii își doresc să aducă un plus de vizibilitate pentru a obține cât mai multă implicarea din partea mai multor oameni. Acest proiect caritabil a ajuns la inimile tuturor, datorită implicării de care au dat dovadă tinerii și de lucrurile frumoase pe care le-au realizat. Accesul la eveniment se face baza unei donații.
Participanții vor susține o serie de probe și vor încânta publicul cu vestimentația lor, tematica balului fiind ,,All around the world”. De asemenea, între momentele concurenților, vor avea loc o serie de momente artistice care vor capta atenția juriului, cât și a publicului.

Organizatorii sunt convinși de reușita evenimentului, după cum a declarat secretarul general al Convenției Organizațiilor Studențești, Iovan Cristiana-Ștefania: „Pentru noi, acest proiect este o mare provocare. Vrem să demonstrăm că putem face lucruri frumoase împreună și că putem face lumea un loc mai bun pentru fiecare om. Poveștile sutelor de copii greu încercați de viață ne dau puterea de a merge mai departe și de a face din acest bal un eveniment unic la nivel național. Ne bucurăm enorm de susținerea comunității și de entuziasmul cu care au primit această inițiativă pe care încercăm să o implementăm, acest lucru fiind confirmat de numărul fabulos de persoane care și-au anunțat prezența în seara evenimentului. Îi încurajăm și pe cei care încă nu au donat să o facă și să vină să se distreze alături de noi! Pentru mai multe detalii legate de eveniment, vă invităm să urmăriți paginile social media”, Surprizele nu se opresc aici. Studenții talentați ai facultăților au pregătit momente unice. Petrecerea se continuă până dimineață împreună cu echipa KissFM Party.

Facebook: Conventia Organizatiilor Studentesti UCV
Instagram: balul_bobocilor_ucv_2022
Tik-tok: balul_bobocilor_ucv2022

Facebook Comments