Indiscreții de Vâlcea

0

Ambulanţa Vâlcea rămâne „pe roşu”

De câteva zile, noul director (interimar) al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea este dr. Delian Ionescu (foto facebook). „Un pesedist mai mititel”, spun cârcotaşii. Mai mititel decât fostul manager Dan Pădureanu. Acesta s-ar fi retras de la conducere din motive de sănătate, dar şi pe fondul unor reclamaţii până la preşedintele României ale directorului economic al SJA, Florentina Boşoagă, care îl acuză pe Pădureanu de fapte neconforme cu funcţia deţinută.

A plagiat… n-a plagiat…

Se zvoneşte că presa centrală ar fi pus ochii pe teza de doctorat a liberalului vâlcean Aurel Simion, secretar de stat în Ministerul Agriculturii. Potrivit CV-ului său de pe portalul ministerului, Simion a absolvit facultatea la 44 de ani (2005 – Universitatea din Craiova, Facultatea de Agricultură, Specializarea Agromontanologie, Diplomă de inginer). Între 2011 şi 2015, a urmat Şcoala Doctorală Ştiinţe Inginereşti – Universitatea din Craiova, iar din 6 iunie 2015 este doctor in Ştiinţe Inginereşti – Facultatea de Mecanică din Craiova – în cotutelă cu Facultatea de Industrie Alimentară Galaţi. Să fie de bine… să fie de rău…

Încă o familie domnitoare?

Se aude că Armand Cupreanu, primarul liberal al comunei Diculeşti, ar pregăti reîntoarcerea în primărie a tatălui său, fostul primar Sabin Cupăreanu. Şi uite-aşa, la încă o primărie s-ar putea instala încă o familie domnitoare. Se obişnuieşte!

Bun post, bani mulţi!

Fostul prefect Mircea Nadolu a ajuns, de câteva luni, administrator public în comuna Nicolae Bălcescu, condusă de un alt liberal, Landor Moşteanu. Bun post, bani mulţi, cum să rămâi la pensie?

Facebook Comments