Publicaţiile AMR, prezente la Târgul de Carte Gaudeamus din Sibiu

A devenit deja o tradiţie ca Asociaţia Macedonenilor din România să răspundă invitaţiilor primite din partea organizatorilor târgurilor de carte din întreaga ţară. Şi în luna august, în perioada 12-16, publicaţiile noastre s-au aflat la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România ce s-a desfăşurat în Piaţa Mare din Sibiu

0

Vechiul şi atât de îndrăgitul centru istoric al oraşului Sibiu a găzduit timp de cinci zile tot ce e mai nou şi mai atractiv pe piaţa de carte din România. Reprezentanţi ai Asociaţiei Macedonenilor din România au prezentat şi oferit vizitatorilor târgului cărţi despre cultura, tradiţiile şi gastronomia macedoneană, Revista Macedoneanul sau cărţi pentru cei mici.
Preşedintele de onoare al Târgului de Carte Gaudeamus Radio România din Sibiu a fost preotul prof. univ. dr. Constantin Necula. Pentru aceia care şi-au încheiat deja vacanţa şi nu au putut ajunge la faţa locului, website-ul www.gaudeamus.ro a adus un strop din atmosfera Târgului de Carte Gaudeamus prin intermediul standurilor virtuale ale tuturor participanţilor, dar şi cu transmisii live din Piaţa Mare.

„Publicaţiile AMR au călătorit în aceste opt luni ale anului la toate târgurile de carte din ţară şi s-au bucurat de apreciere. Şi participarea de la Sibiu s-a bucurat de un real succes, sute de vizitatori s-au oprit la standul AMR şi au răsfoit publicaţiile tipărite de-a lungul ultimilor ani. În dar, am oferit cărţi, calendare, Revista Macedoneanul, cărţi de bucate, catalogul cu Festivalul Nunţii din Galicnick cunoscut în întreaga lume, dicţionare sau cărţi de poveşti. Ne-am făcut prieteni noi, oameni deosebiţi cu care o să păstrăm legătura şi cărora le-am vorbit despre cultura şi tradiţiile macedonene”, au menţionat reprezentanţii AMR.

Facebook Comments