Sport flux. Mirel Rădoi, în locul lui Laszlo Balint

0

Universitatea, punct și de la capăt
Marți, la orele prânzului, comunicat scurt, concis, la obiect: ”Mulțumim, Laszlo Balint! Universitatea și domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăți în jurul orei 17:00. Forza Știința!”. Noul antrenor al Universității, fostul selecționer Mirel Rădoi, va intra direct în focurile unei calificări așteptate cu sufletul la gură de fanii Universității: play-off-ul Conference League. Pentru asta, Bancu, Ivan și toți ceilalți coechipieri trebuie să treacă, joi, de Zorya Luhansk (Ucraina), după 0-1 de la Lublin. 

Rapid a câștigat Cupa Craiovei la handbal feminin
Programată în perioada 4-6 august, Cupa Craiovei la handbal feminin s-a bucurat de participarea echipelor Rapid București (campioana la zi), SCM Rm. Vâlcea (locul 3 la ultima ediție de campionat), SCM Craiova (în căutarea prestigiului de odinioară) și Alba Fehervar (Ungaria). Aceasta este și ordinea de pe podiumul competiției și din afara lui. Trezind un deosebit interes, partida SCM Craiova – Rapid s-a încheiat cu 30-20 (12-8) în favoarea handbalistelor antrenate de Carlos Viver. Pentru craiovence au marcat Mugosa 7, Bak 4, Joao 2, Andrei 2, Tudorică 2, Cace, Grigorie și Krpez câte 1.

Cauza și clauza
Potrivit surselor digisport.ro, rățoiala lui Dan Petrescu la adresa arbitrilor (în parte reziduală, în parte accentuată în vremea din urmă) are drept cauză salariile neplătite cu lunile, pe lângă aceea că viitorul său pe banca tehnică a campioanei CFR Cluj nu e deloc roz. Eventuala desfacere a contractului, vehiculată în presă, ar însemna achitarea clauzei de 600.000 de euro. Calificarea în grupele Conference League ar acoperi doar o fracțiune din datoriile clubului, ajunse la peste 25 de milioane de euro.

Facebook Comments