Indiscreții de Vâlcea

0

Ludovic!

Cel mai popular  politician care a participat la manifestările Zilei Imnului din Râmnicu Vâlcea a fost Ludovic  Orban. A stat la fotografii cu jumătate dintre cei aflaţi la ceremonialul din parcul Zăvoi,  a strâns mâini, s-a pupat, a discutat, a ascultat. Asta, spre deosebire de nişte feţe simandicoase care, oricât de aproape de oameni ar încerca să fie, nu le iese.

Un zvon infirmat

Fostul senator PNL Dan Niţu infirmă zvonurile potrivit cărora va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea din  partea Partidului Forţa Dreptei  a lui Ludovic Orban.  „Încă nu a venit timpul să candidez, am alte priorităţi în anii următori. Dar dacă voi candida  cândva voi şi câştiga,  nu doresc să fac doar experimente” spune Niţu.

Algoritmul, bată-l vina!

Se zvoneşte că liberalii vor pierde postul de inspector general  al  Inspectoratului Şcolar Vâlcea ca urmare a algoritmului politic. Cică PSD se pregăteşte să îşi instaleze omul în această funcţie şi nu este exclus ca acesta să fie Adina Dobrete.

Ce-ar mai putea ieşi dintr-o împreunare

Emilian Frâncu, fost primar PNL condamnat pentru corupţie, spune în stânga şi-n dreapta (mai ales în dreapta) că se întoarce în politica la vârf, ca urmare a fuziunii  ALDE cu liberalii. Cum Frâncu face parte din conducerea  ALDE Vâlcea,  ar trebui să primească funcţie şi prin această „împreunare”. Adică de vicepreşedinte la PNL judeţean… ceva.  Cei care cred că asta e ca dracu’ să se gândească totuşi că în politică se pot întâmpla catastrofe şi mai mari.

Facebook Comments