Patru „mascaţi“, bodyguarzi pentru manelistul Salam

Serviciul de Control Intern al Poliției Capitalei a început o anchetă după ce în presă au apărut informații potrivit cărora patru luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale s-ar fi angajat ca bodyguarzi la nunta manelistului Florin Salam, care a avut loc la începutul acestei luni într-un club din Constanța.

0

„Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a dispus efectuarea de verificări prin Serviciul de Control Intern. La finalizarea acestora, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri în consecință”, a transmis, într-un comunicat de presă, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Reacţia instituţiei vine după ce jurnaliştii de la gândul.ro au scris că patru lucrători SAS, din cadrul Poliției Capitalei, ar fi participat, în calitate de agenți de pază, la nunta celebrului manelist, care a avut loc în data de 1 iunie. Cei patru „mascaţi“ ar fi fost recunoscuți de către ofițerii de informații de la DGPI în imaginile apărute în presă după eveniment.
Surse citate de Digi24 spun că ofițerii Direcției Generale de Protecție Internă ar fi întocmit deja un raport în acest caz pe care l-au înaintat către MAI.

Facebook Comments