Le-a căzut grătarul de la balcon. Au fost amendaţi şi s-au ales şi cu dosar penal pentru distrugere

Scenă demnă de cascadorii râsului la Focşani acolo unde patru tineri care au decis să încingă un grătar într-un balcon de la etajul opt al unui bloc au sfârşit prin a fi amendaţi de către jandarmi. În plus, unul dintre petrecăreţi este cercetaţi penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere după ce a scăpat grătarul care, în cădere, a avariat un autoturism parcat.

0

Scena s-a petrecut duminiucă seara – 15 mai, pe bulevardul Unirii din municipiul Focșani. Potrvit publicaţiei Jurnal de Vrancea, tinerii petreceau în balconul unui apartament de la etajul opt al unui bloc. Muzica foarte tare a atras însă atenţia unei patrule de jandarmi care a venit lângă bloc pentru a vedea ce se petrece. „În momentul în care echipajul de jandarmi se pregătea să intervină, unul dintre tineri a scăpat un grill metalic de la balcon, obiect ce în cădere a spart luneta unui autoturism aflat în parcare. La fața locului și-a făcut apariția unul dintre tinerii petrecăreți, care a recunoscut că este grill-ul său și l-a scăpat din greșeală de la balconul apartamentului“, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Vrancea.

Jandarmii l-au amendat pe unul dintre petrecăreți cu 200 de lei și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Facebook Comments