Dolj: Fetiță de 10 ani, ținută legată de pat cu un lanț de către bunică

Descoperire șocantă în comuna doljeană Cerăt. O minoră în vârstă de 10 ani era ținută legată cu un lanț, asigurat cu un lacăt, de piciorul patului chiar de către bunica sa, care îi este şi asistent personal.

0

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii Secţiei nr.14 Poliţie Rurală Bârca, în baza datelor şi informaţiilor obţinute, împreună cu reprezentanţii autorităţii locale, s-au deplasat în comuna Cerăt, la locuinţa unei femei de 53 de ani, bunica unei minore de 10 ani, căreia îi este şi asistent personal. „Cu ocazia verificării la domiciliu, în una dintre camere a fost găsită minora de 10 ani, legată cu un lanţ de piciorul stâng, asigurat cu un lacăt, lanţ legat de piciorul patului. În urma celor constatate, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea”, informează IPJ Dolj.

Fetița, împreuncă cu fratele său, în vârstă de 15 ani, au fost preluaţi de către reprezentanţii DGASPC Dolj, în vreme ce bunica sa se află în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Facebook Comments