Dicţionar român-latin

Absolut toate limbile romanice provin din latina- mama, si multe cuvinte, expresii din aceasta limba au fost raspandite in alte limbi moderne precum engleza. Desi limba latina este considerata acum o limba moarta, in continuare este utilizata de cei care isi aprofundeaza cunostintele in domeniul teologiei sau al medicinei, asadar un dictionar roman- latin si in zilele noastre s-ar putea sa fie unul util, si cautat.

0

In perioada contemporana, limba latina este inca predata in scoli si universtitati. Inainte de aceasta perioada, limba latina a fost invatata si vorbita pentru conducerea Bisericii Romano- Catolice si pentru solutionarea problemelor. In clipa actuala, limba latina este limba oficiala a Vaticanului. Reputatia, istoria, importanta acestei limbi este una indubitabila.

Pe langa cei interesati de teologie, cei care studiaza medicina se intalnesc in mod frecvent cu limba latina si limba romana. Numarul lor fiind semnificativ, dictzone.com s-a gandit sa ofere si aceasta posibilitate, si anume dictionarul roman- latin.

Dictzone.com , prin platforma sa specializata de dictionare, pune la dispozitia celor interesati si un dictionar roman- latin, cu un numar de apoape de 58.000 cuvinte perechi. Fiind o solutie mult mai practica si accesibila decat un dictionar tiparit, de dimensiuni mari, si cu un timp mare de cautare, va recomandam sa incercati alternativa online la dictionarele tiparite!

Nu negam ca un dictionar traditional, in format tiparit, are un farmec aparte, dar utilitatea isi spune cuvantul. La doar un click distanta, aveti mereu, doar cu un simplu acces la internet la indemana rezultatele dorite. Dictionarul roman- latin, poate fi accesat simplu, direct din orice browser, punand la dispozitia curiosilor o baza impresionanta de date. Nu este nevoie de descarcarea unei aplicatii, sau de autentificarea cu adresa de email in prealabil. Indiferent ca ati cauta utilizand un desktop sau orice gadget mobil, veti putea cauta cuvintele cu un timp foarte mic de raspuns, iar rezultatele vor fi afisate intr-un mod clar, aerisit si coerent, pentru a facilita memorarea, si recunoasterea variantelor optime. Daca memorati si adresa , cand veti mai cauta dictionar online roman- latin, veti economisi timp pretios cu evitarea cautarilor!

Facebook Comments