PSD anunţă în Rm.Vâlcea o coadă de 500 de adeziuni

Florin Marin (foto), preşedintele Organizaţiei Râmnicu Vâlcea a Partidului Social Democrat (PSD), a făcut pe pagina sa de facebook un anunţ oarecum surprinzător, având în vedere că până acum votanţii au avut alt preferinţe. El a arătat că, în acest moment, în municipiul Râmnicu Vâlcea aproximativ 500 de adeziuni la această formaţiune politică aşteaptă să fie validate. Marin a mai adăugat că, începând de luna viitoare, se vor relua audienţele PSD Vâlcea cu cetăţenii.

0

„Vineri, 11 martie 2022, a avut loc şedinţa Biroului Permanent al Organizaţiei Judeţene a PSD Vâlcea, condusă de preşedintele acesteia, domnul Constantin Rădulescu, în cadrul căreia s-au luat o serie de decizii importante, necesare după o perioadă de pandemie care a afectat toate domeniile vieţii comunităţii şi implicit şi pe cel politic. Astfel, a fost aprobat programul politic al PSD Vâlcea pentru anul 2022, ce va fi prezentat într-o viitoare întâlnire a Consiliului Politic al PSD Vâlcea. Acesta prevede printre alte direcţii de acţiune întărirea organizaţiilor locale, prin primirea de noi membri. Spre exemplu, în municipiul Râmnicu Vâlcea sunt aproape 500 de noi adeziuni, care urmează a fi oficializate în cadrul unor întâlniri viitoare. O altă direcţie de acţiune este aceea a permanentei legături cu cetăţenii judeţului, sens în care de la începutul lunii aprilie vor fi reluate audienţele preşedintelui partidului, parlamentarilor, consilierilor judeţeni şi locali, la sediul partidului de pe strada Carol, dar şi în judeţ.
Prin măsurile pe care le-a luat şi le va lua, PSD Vâlcea a fost, este şi va fi un partid alături de cetăţenii judeţului!”, a detaliat Florian Marin.

Facebook Comments