Indiscreții de Vâlcea. Swinging cu ștaif? A înnebunit lumea!

0

Swinging cu ștaif? A înnebunit lumea!

   Se aude că în mediul online ar cirurcula nişte înregistrări „swinging”cu o doamnă  cu funcție înaltă de la  Prefectura Vâlcea. „Swinging:   practică deschisă a contactelor sexuale cu parteneri din afara cuplului, în scop recreațional sau pentru interacționare socială-potrivit DEX). A înnebunit lumea!

Concurs cu suspans la Spitalul Drăgășani

 Mare supans la concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Muncipal Drăgășani. Contestațiile ar fi fost depuse după expirarea termenului de 24 de ore de la afișarea rezultatelor. Se aude că se fac presiuni asupra comisiei, să ia în calcul contestațiile tardive. Cei patru candidați au obținut următoarele note: 7.14 ; 6.04;  6.04 ; 7.08. Suntem cu ochii pe ei!

La ISJ Vâlcea  s-au putea întâmpla ceva….

Circulă zvonul că profesoarele Vetuţa  Ciocan şi Adina Dobrete, vechi activiste PSD și cu la fel de vechi state la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea vor întoarce în această înstituție pe posturi  de adjunct. Dar PSD îşi doreşte cu ardoare scaunul de inspector general,  aşa că nu este exclus ca liderul PSD, Constantin Rădulescu, să le lase deoparte  pe cele două, pentru ca o a treia persoană să obțină acest post.  

Facebook Comments