Ateliere de creaţie, în fiecare săptămână, la sediul AMR

Începând de sâmbătă, 5 februarie, la Filiala Craiova a AMR s-au reluat atelierele de creaţie. Cursurile sunt susţinute de pictoriţa Mirela Ştefania Dumitrescu, etnic macedonean.

0

În fiecare sâmbătă, la sediul AMR din Craiova au loc ateliere de creaţie. Se confecţionează brăţări din mărgele colorate. Şi cum 1 Martie se apropie, pictoriţa Mirela Ştefania Dumitrescu realizează împreună cu cei prezenţi şi mărţişoare unicat. „Am aşteptat cu mare nerăbdare reluarea atelierelor de creaţie. La AMR avem copii extrem de talentaţi, dar şi adulţi pasionaţi de artă, de pictură. Este o mare bucurie pentru mine să coordonez aceste ateliere. Am avut surpriza să descopăr în aceşti ani copii extrem de talentaţi care au realizat picturi deosebite. Realizăm mărţişoare extrem de frumoase, pictate manual pe care le oferim în dar membrelor AMR”, a spus Mirela Ştefania Dumitrescu.

Pasionată de artă, Mirela Ştefania Dumitrescu este dovada vie că pasiunea trebuie urmată, indiferent de vârstă. I-a plăcut desenul încă de copilă. A moştenit talentul de la părinţi, învăţători de meserie. A lucrat cu diferiţi pictori iconografie, pictură bizantină. A fost o trecere de la pictură decorativă, la pictură clasică, pictură realistă, a lucrat foarte mult natură statică. A descoperit treptat dragostea pentru pictura de biserici. Fiecare lucrare pentru ea este importantă, o poartă în suflet. Se bucură de tot ceea ce este frumos în jur! Fiecare tehnică de artă este importantă. A participat cu lucrările sale la diferite expoziţii de artă contemporană.

Facebook Comments