Indiscreții de Vâlcea

0

Presa  l-a căutat pe Frâncu la doctorat

Ce scrie ziarul „Fanatik” despre doctoratul pe care Emilian Frâncu, fost primar al  Municipiului Râmnicu Vâlcea, condamnat pentru acte de corupție, l-a obținut la Academia de Poliție   Alexandru Ioan Cuza: ”Insă ușurința nesăbuită cu care Academia de Poliție a acordat titlurile de doctor este demonstrată de cazul lui Valentin-Emilian Frâncu, deputat și apoi senator PNL în perioada 2004-2012. Ulterior, a devenit primar la Râmnicu-Vâlcea, iar în 2014 a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru luare de mită.Sistemul judiciar din România s-a milostivit de el și l-a eliberat condiționat după doi ani. La numai un an, Poliția Română i-a acordat titlul de doctor prin intermediul Academiei „Alexandru Ioan Cuza” pentru teza :Statutul profesional al jurnalistului”.  Și, surpriză sau nu,  acesta nu este singurul doctorat al lui Frâncu.

 Rămâne de văzut

Se aude că Ludovic Orban l-ar curta pe fostul senator  PNL de Vâlcea, Dan  Nițu, pentru a-l atrage în partidul Forța Dreptei. Daca acesta este dispus să pună umărul la construirea „de la zero” a unui partid rămâne de văzut.

Sinitru!

Cimitirele de  mașini sluțesc  de ani și ani o parte din stațiunea  Călimănești și din superba Vale a Oltului. Șmecherii care dețin parcul de rable  de vizavi de Centrul Expozițional Seaca au mai lăsat  câteva și la poartă, la câțiva metri de stradă.  Și nu este pentru prima dată. Pe ăștia nu i-o amenda nimeni?  

Pîrvulescu versus ANI

Marți 11 ianuarie, la Curtea de Apel Pitești a  început procesul  dintre viceprimarul  Municipiului  Râmnicu Vâlcea,  Virgil Pîrvulescu(PNL),  și Agenția Națională de Integritate (ANI). Viceprimarul a dat în judecată ANI  pentru decizia de incompatibilitate din  octombrie 2021. Un nou termen va avea loc pe 22 februarie a.c. 

Facebook Comments