Vâlcea: Tineri arestaţi pentru furturi din locuinţe

Poliţiştii din cadrul IPJ Vâlcea au efectuat trei percheziţii domiciliare pentru a-i depista pe tinerii care au jefuit mai multe case din comunele Amărăşti şi Dănicei. Cei în cauză ar fi sustras bani, bijuterii, ceasuri şi laptopuri, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 300.000 de lei. Făptaşii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

0

„La data de 22 noiembrie a.c., poliţiştii au descins în comuna Amărăşti şi municipiul Râmnicu Vâlcea, la locuinţele unor tineri bănuiţi de comiterea de infracţiuni de furt calificat, în datele de 25 august a.c. şi 12 noiembrie a.c., fiind ulterior puse în aplicare două mandate de aducere.
În fapt, aceştia ar fi pătruns fără drept în locuinţele unor persoane fizice din comuna Amărăşti, respectiv comuna Dănicei, judeţul Vâlcea, şi ar fi sustras bani, bijuterii, ceasuri şi laptopuri, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 300.000 de lei.
În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, tinerii au fost identificaţi şi reţinuţi pentru 24 de ore, fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea, cu propuneri procedurale.
În urma probatoriului administrat, instanţa de judecată a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea, de arestare preventivă a acestora pe o perioadă de 30 de zile.
Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.
Cercetările continuă sub coordonarea şi supravegherea procurorului de caz, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale” – potrivit IPJ Vâlcea.

Facebook Comments