Aeroportul Craiova, dispus să ofere 1,9 milioane de lei pentru deszăpezire

Aeroportul Internaţional Craiova a lansat, vineri, procedura de achiziţie a serviciilor de deszăpezire în perioada de iarnă. Pentru activitatea de curăţare mecanică şi chimică a suprafeţelor de mişcare, Aeroportul Craiova este dispus să ofere suma maximă de 1.956.000 de lei.

0

Potrivit solicitărilor din caietul de sarcini, serviciul de deszăpezire se va executa ziua sau noaptea, în functie de necesitate, are scop menţinerea în stare operaţională a suprafeţelor de mişcare ale Aeroportului Craiova şi constă în curăţarea zăpezii şi a altor depuneri de pe aceste suprafeţe. Licitaţia a fost împărţită în două loturi, dar o firmă poate depune oferte pentru ambele loturi.

Primul lot presupune deszăpezirea pistei aterizare-decolare. Pentru aceasta, Aeroportul Craiova solicită o autofreză capabilă să arunce zăpada la cel puţin 10 metri distanţă şi având lăţimea părţii active de minim 2 m, trei maşini de împins zăpada cu lama de minim 3 m, un utilaj de împrăştiat material chimic lichid şi un utilaj de împrăştiat material chimic solid cu capacitate de minim 2 mc. Valoarea estimată a contractului este de 1.504.800 de lei. Al doilea lot presupune deszăpezirea căii de rulare B, platforma 1 şi platforma 2. Aici ar fi nevoie de două maşini de împins zăpada, cu lama de minim 3 m. Valoarea contractului: 451.200 de lei. Ofertele sunt aşteptate până la data de 3 noiembrie. Oferta cu preţul cel mai mic va fi desemnată câştigătoare.

Facebook Comments