Senatorul Claudia Banu participă la Conferința privind Viitorul Europei de la Strasbourg

Senatorul Claudia Banu va participa la cea de-a doua sesiune plenară a Conferinței privind Viitorul Europei (Strasbourg, 22-23 octombrie), potrivit unui comunicat remis presei.

0

„ În zilele de 22 și 23 octombrie, senatorul liberal Claudia Banu va fi prezent la Strasbourg, unde va participa la cea de-a doua sesiune plenară a Conferinței privind Viitorul Europei. Evenimentul se va desfășura la sediul Parlamentului European. În prima zi a sesiunii plenare, senatorul Claudia Banu va participa la reuniunea grupului de lucru Schimbări Climatice și Mediu după care, în cursul serii, va fi prezentă la reuniunea grupului politic PPE.

Alături de Claudia Banu, la cea de-a doua sesiune plenară a Conferinței privind Viitorul Europei vor mai participa alți doi parlamentari români, senatorii Gabriela Crețu (PSD) – grupul de lucru Educație, Cultură, Tineretși Sport  și Radu Mihail (USR) – grupul de lucru O Economie mai Puternică, Justiție Socială și Locuri de Muncă. Evenimentul de la Strasbourg se va încheia sâmbătă, 23 octombrie cu adunarea plenară a Conferinței privind Viitorul Europei.”, conform comunicatului citat.  

„Toți cetățenii europeni își pot comunica ideile pe o platformă digital multilingvă”

„Conferința privind  Viitorul Europei cuprinde dezbateri și discuții organizate la inițiativa cetățenilor. Fiecare cetățean poate sa se implice, împărtășindu-și ideile.  În esență, este vorba despre un exercițiu democratic în care cetățeanul european ocupă locul central. Toți cetățenii europeni își pot comunica ideile pe o platformă digital multilingvă urmând ca acestea să fie dezbătute cu ocazia ședințelor plenare – lucru care se va întâmpla, de altfel, joi și vineri la Strasbourg”, a declarat Claudia Banu.

Facebook Comments