Campanie de colectare gratuită a deşeurilor electrice în Filiaşi

Primăria oraşului Filiaşi, prin intermediul operatorului eColectare.ro, pune la dispoziţia populaţiei, inclusiv a persoanelor juridice, un serviciu gratuit de preluare a deşeurilor - echipamente electrice şi electronice (DEEE) voluminoase, direct de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituţie.

0

Cei interesaţi pot suna pentru programare începând de luni, 13 septembrie 2021, orele 09:00-16:00, la numărul de telefon cu tarif normal: 0762.537.102 sau pot face o comandă online, pe site-ul www.ecolectare.ro. În urma comenzilor primite, echipa eColectare.ro va programa ridicarea comenzilor de deşeuri de la fiecare adresă, persoană fizică sau juridică. Pentru persoanele juridice se asigură, la cerere, actele necesare conform legislaţiei în vigoare.

Compania eColectare oferă un sistem integrativ de servicii de colectare a deşeurilor de tip DEEE, oferă consultanţă pentru persoane juridice pe teme ce vizează managementul deşeurilor şi programe de educare şi informare în comunităţi pe teme de colectare selectivă şi reciclare. Este activă în special în zona de sud a ţării: Bucureşti şi Ilfov, Oltenia şi Muntenia (Olt, Dolj, Argeş, Mehedinţi, Gorj), şi dispune de o flotă proprie de vehicule autorizate.

Facebook Comments