Lucruri pe care jucătorii de Video Poker nu le iau în considerare

0

Dacă vei dedica suficient timp în orele de Video Poker, vei descoperi că acest joc are un potențial mult mai mare decât orice alt joc din cazino. De aceea este important să știi ce faci când joci Video Poker, iar pentru a garanta că vei lua mereu cele mai bune decizii, am pregătit chiar noi câteva sfaturi și lucruri ce ar trebui luate în considerare atunci când te joci la Video Poker.

Strategia de Video Poker

Jocul de Video Poker este disponibil aproape oricând și în orice platformă de jocuri de noroc a operatorilor din România precum Gets Bet Casino. Deci nu vei avea nicio problemă dacă vei căuta un loc pentru a te juca. Problemele apar atunci când este nevoie să aplici o strategie corectă și nu faci acest lucru din diferite motive. Strategia este printre cele mai importante aspecte care îți afectează în mod direct câștigurile.

Adică, dacă nu vei fii foarte atent pentru a juca fiecare mână în cel mai bun mod posibil, vei realiza că pierderile sunt din ce în ce mai mari. De ce este totuși atât de complicat să joci Video Poker? Deoarece în funcție de tipul de Video poker pe care îl joci, strategia trebuie să fie una diferită. Deuces Wild este un joc complet diferit față de cel de Jacks or better.

Cea mai bună strategie pentru un mod de joc nu este mereu aceeași cu cea mai bună strategie de la alt joc. Jucătorii profesioniști ori învață strategiile pentru toate jocurile, ori se concentrează pentru a juca cât mai bine la unul dintre ele.

Viteza jocului

Viteza jocului de Video Poker are un impact destul de intens asupra modului în care tu generezi câștiguri. Deoarece este un joc în care tu ești singura persoană reală implicată, viteza la care joci dictează și cât de rapide sunt câștigurile sau cât de rapid în timp vei putea să îți atingi obiectivele. Calculul se poate face per oră, iar numărul de mâini jucate în fiecare oră poate fi începutul calculului pentru a estima corect câștigurile.

Practic, la fel se poate calcula și riscul. Este folositor să folosești o astfel de strategie în momentele în care ești nevoit să respecți un buget de pariere. Adică dacă bugetul tău are limita la 500 RON, iar tu cheltui 1 RON pe mână, dar joci 200 de mâini pe oră, practic, bugetul tău te ajută să te joci pentru 2 ore jumătate.

Cu cât pariezi mai mult, cu atât timpul devine mai scurt, iar riscul de a ajunge pe zero crește exponențial.

Jocurile de Poker Clasice

Cele mai profitabile jocuri de Poker vor fi mereu tot cele clasice. În jocurile Video, totul este despre timpul petrecut pe joc, iar cazinoul vrea ca tu să petreci cât mai mult timp în joc deoarece pe termen lung, jocurile de Video Poker vor fi mereu în favoarea cazinourilor. Poate că tu nu vei pierde toți banii, dar sunt șanse extrem de mari să fii pe minus.

Diferența crucială dintre Video Poker și jocurile de Poker clasic este că în Poker-ul, clasic, unde există jucători reali, șansele de câștig pe termen lung sunt reale și chiar poți trăi din acest joc dacă ești suficient de disciplinat.

Vorbim despre acele jocuri sau turnee online organizate de casele de Poker celebre precum Full Tilt Poker sau Pokerstars. Mesele sunt clasice, jocurile sunt clasice, iar tot ceea ce ai nevoie este să acorzi atenție tuturor semnalelor acordate de către jucători, să nu pariezi niciodată pe mâini în care nu ai încredere și să dai mereu fold dacă mâna ta este în pericol.

Cât ar trebui să parieze

Când vine vorba de Video Poker, jucătorii tind să scape din vedere un aspect important legat de mize și cât de mari pot fi acestea comparativ cu bugetul alocat de ei pentru betting. Mai important decât mizele este ca jucătorul să înțeleagă de ce trebuie să parieze o anumită sumă și să fie încrezător că acea sumă este una potrivită.

De exemplu, dacă vorbim despre un joc precum Jack or Better, care plătește 4000 de credite pentru o chintă roială, dar doar 1000 de credite pentru un Careu îți poți da seama că la un astfel de câștig, vei reduce mult din pierderi. Dar oare cât de des poți câștiga cu o chintă roială? Avantajul la Video Poker este că miza nu influnțează mersul lucrurilor. Dacă într-un joc normal de Poker live, creșterea mizei i-ar face pe unii să dea Fold sau să îți plătească și să îți crească riscul de pierdere, la Video Poker, lucrurile stau mai diferit.
Indiferent de cât de mare este miza la Video Poker, cărțile vor veni la fel.

Concluzie

Știm că Video Poker-ul este preferat de foarte mulți jucători, iar de aceea noi îți recomandăm să joci ceea ce îți place, dar să o faci cu moderație, cu profesionalism și să cunoști mereu motivul pentru care ai pornit sesiunea.

Facebook Comments