Se întrerupe apa potabilă în mai multe zone din Râmnicu Vâlcea

0

Ca urmare a executării lucrărilor pentru remedierea avariilor la conducta de transport a apei potabile OL/PREMO DN 600 mm, existentă în Râmnicu Vâlcea pe străzile Depozitelor, Pârâul Sărat și Calea lui Traian, volumul de apă din rezervorul de înmagazinare Copăcelu nu este suficient pentru a asigura cantitatea de apă necesară consumului pe perioada remedierii avariilor, motiv pentru care în data de 02.09.2021, începând cu ora1400până la finalizarea lucrărilor, se va întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii existenți în Râmnicu Vâlcea pestrăzile Colonie Nuci, Copăcelu, Căzănești, Drumul Bâlciului, Râureni, Stolniceni, în comuna Mihăești – satele Buleta, Bârsești, Negreni ( parțial) și orașul Ocnele Mari.

În această perioadă orară,echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte  și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Facebook Comments