Indiscreţii de Vâlcea

0

Ofensă!

Murdar, decolorat, plin de praf. Într-o instituţie de stat cu pretenţii din Râmnicu Vâlcea, Drapelul României arată ca o cârpă. Dispreţ, neglijenţă şi, cu toată simpatia, şi ceva prostie. Dar atunci când „te-ai ajuns”, astfel de amănunte devin insignifiante.

Zvonuri!

Se zvoneşte că Cristian Buican, votat pentru a patra oară în funcţia de preşedinte al PNL Vâlcea, ar fi dat de înţeles într-un cadru restrâns, înainte de alegeri, că aceasta a fost ultima sa candidatură. Oare? În mod firesc, dacă chiar ar fi fost aşa, nimic nu l-ar fi impiedicat să îşi anunţe intenţia în plen. Aş, zvonuri!

Haios!

Haios Ludovic Orban, tare haios! La conferinţa de alegeri a PNL Vâlcea îi bătea aşa, fin, obrazul lui Florin Câţu, că trebuie să susţină promisiunile electorale ale candidatului la Primăria Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu. Numai că domnul Orban, fost premier până nu demult, nu a făcut nimic în sensul acesta, deşi şi-a asumat susţinerea. Se comporta ca şi cum n-ar fi jucat în pelicula asta SF. Bătălia de la vârful PNL degenerează, ceva de speriat.

Facebook Comments