Compania DIANA a marcat 30 de ani de existenţă: „Şi a fost letsMEAT@the Festival. Şi a fost sărbătoare”

„Şi a fost despre 3 zile de petrecere pentru tot ceea ce şi toţi cei care înseamnă FAMILIA DIANA”, potrivit unui comunicat al companiei vâlcene.

0

„A fost despre mai bine de 1.300 de oameni frumoşi care pun în fiecare zi suflet şi pasiune în tot ceea ce fac pentru ca DIANA Abator şi Fabrica de Mezeluri şi reţeaua de retail Magazine DIANA să fie astăzi branduri recunoscute şi apreciate în toată ţara.
A fost despre o echipă devenită în timp o mare familie, o echipă mândră că de 30 de ani reuşeşte să producă şi să crească continuu în România.
A fost despre 3 femei puternice şi despre o nouă generaţie care duce mai departe moştenirea fondatorului DIANA, Mitică Crăciunescu, urmând aceeaşi filosofie – cu şi pentru oameni, familie şi comunitate.
A fost despre muzica bună, cu Taxi, Antract, Mash Up Band, Zdob şi Zdub, Lupii lui Calancea, Fără Zahăr, Bosquito şi White Mahala, care au ridicat în picioare mii de oameni la Summer Camp Brezoi.
A fost despre mâncare bună, despre metri de grătare care au sfârâit 3 zile ca să răsfeţe gustul de bun cu produsele tradiţionale pentru grătar DIANA, reinventate cu arome şi texturi de sărbătoare de chef Alex Rada şi chef Ştefan Borleanu.
A fost despre parteneri, clienţi şi echipă, despre toţi cei al căror suport şi încredere se simt din plin în fiecare zi din călătoria grupului DIANA, despre toţi cei cărora vrem să le mulţumim pentru că au fost şi sunt alături de noi”, precizează reprezentanţii DIANA în acest comunicat.

Facebook Comments