Motivele pentru care Octavian Constantin Dragu este la un pas de a deveni primarul comunei Slătioara

Pentru prima dată din anul 2008, comuna Slătioara din județul Vâlcea are șansa schimbării. Susținut de partidul aflat acum la putere, de premierul Florin Cîțu care recent a fost prezent la Slătioara, de președintele Camerei Deputaților, Ludvic Orban, care s-a întâlnit si el vineri cu slătiorenii, dar mai ales de calitățile sale, Octavian Constantin Dragu se află la un pas de a produce o marea surpriză la alegerile pentru funcția de primar, ce vor avea loc duminică. Într-o scrisoare adresată cetățenilor Slătioarei, inginerul Dragu îi asigură pe aceștia de onestitatea și sprijinul său pentru rezovarea problemelor cu care se confruntă și îi indeamnă să meargă la vot.

0

Dragi Slătioreni!

Duminică, 27 iunie, este o zi importantă pentru întreaga noastră comunitate. Este ziua în care alegem drumul pe care Slătioara va merge în viitor!

Ați avut parte de o campanie electorală în care v-ați convins cine este cel mai potrivit să vă reprezinte și cine are toate resursele necesare și susținerea în rezolvarea tuturor problemelor cetățenilor în primul rând și în dezvoltarea continuă a comunei noastre în toate planurile: infrastructură, investitori (locuri de muncă), turism, cultură, educație,

Am încredere că se vor lua toate măsurile necesare de către autoritățile competente astfel încât procesul electoral să se desfășoare în cele mai sigure condiții. Votul va fi așa cum prevede legea: SECRET și SIGUR!

Vă îndemn să mergeți la vot și să votați cu cine trebuie! Exprimați-vă acest drept de cetățeni onorabili și responsabili pentru viitorul dumneavoastră și al copiilor dumneavoastră.

Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și vă asigur că voi lucra pentru binele comunei noastre, alături de dumneavoastră.

Slătioara merită din plin șansa de a se dezvolta, în continuare, armonios!

Ce mă recomandă?!?

•Experiență în administrație (17 ani);

•Sociabilitate.

•Onestitate. Promit doar lucruri pentru care am siguranța că le voi realiza având susținerea necesară în acest sens;

•Empatie față de cetățeni. Nevoile cetățenilor vor fi tot timpul pe primul loc;

•Abilități de lider;

•Bun gospodar;

•Transparență decizională și comunicare cu toți cetățenii.

Duminică 27 iunie 2021 … CONTINUĂM ÎMPREUNĂ!!!

VOTAȚI CU ÎNCREDERE ȘI SIGURANȚĂ!

Votați poziția numărul doi pe buletinul de vot!

Al dumneavoastră viitor PRIMAR,

DRAGU OCTAVIAN-CONSTANTIN

 

Facebook Comments