Premierul Florin Cîţu, alături de candidatul PNL pentru Primăria Scundu

Premierul României, Florin Cîţu, a lansat un mesaj de susţinere a candidaţilor PNL din zona Oltenia, aflaţi în cursa pentru postul de primar la alegerile parţiale din 27 iunie. Recent, prim-ministrul s-a întâlnit şi cu Gheorghe Stamatie, candidatul liberal pentru Primăria Scundu, pe care l-a încredinţat de sprijinul său pentru dezvoltarea şi bunăstarea localităţii. Fostul primar al comunei Scundu, Dumitru Blejan (PSD), a fost destituit din funcţie după ce Agenţia Naţională pentru Integritate (ANI), l-a declarat incompatibil.

0

„România Liberală înseamnă bunăstare pentru TOŢI românii.  Guvernarea Liberală este singura soluţie pentru România. Avem nevoie de fiecare localitate şi de fiecare om pentru asta.
Cheia dezvoltării României în următorii opt ani de guvernare liberală este simplă: resursă umană de calitate, resurse financiare şi viziune. Le avem pe toate. Dovadă o fac colegii mei alături de care am făcut echipă în câteva comune şi oraşe din sud-vestul ţării.
Împreună am fost în Oltenia, în mai multe localităţi din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, în care vor avea loc alegeri parţiale pentru funcţia de primar. M-am bucurat să fiu din nou în mijlocul marii familii liberale, alături de colegii mei din guvern Nicolae Ionel Ciucă şi Virgil Popescu, dar şi de parlamentari ai Partidului Naţional Liberal – Dan Vîlceanu, Gigel Ştirbu, Ionuţ Stroe, Cristian Buican, Laurenţiu Nicolae Cazan.
Am vorbit cu cetăţenii şi am văzut câtă încredere au oamenii în colegii mei care vor să câştige primăriile din localităţile lor: Deveselu, Sadova, Filiaşi, Bumbeşti-Piţic, Terpeziţa, Catane, Ostroveni, Scundu sau Slătioara.
Ne mai rămân câteva zile până la alegerile locale parţiale. Românii trebuie să ştie că soluţia pentru dezvoltare este una singură – Administraţia Liberală!
Hai că se poate, oameni buni, şi în Oltenia!”, potrivit prim- ministrului Florin Cîţu.

Comandat de Partidul Național Liberal, executat de Mișcoci Marielena
Întreprindere Individuală, Cod unic de identificare: 51210004
,

Facebook Comments