Sârbul Goran Kurtes este noul antrenor principal al SCM Râmnicu Vâlcea

Clubul SCM Râmnic Vâlcea a anunţat componenţa noului staff tehnic al echipei de handbal feminin: Goran Kurtes, antrenor principal, Mia Rădoi, antrenor second, Ildiko Kerekeş Barbu, antrenor cu portarii şi Aleksander Tungunz, preparator fizic.

0

„A venit momentul să anunţam staff-ul tehnic pentru noul sezon, 2021-2022.
În noul an competitional, colectivul tehnic va fi alcătuit din: GORAN KURTES (antrenor principal), MARIA RĂDOI (antrenor secund), ILDIKO KEREKES BARBU (antrenor cu portarii) şi ALEKSANDER TUNGUNZ (preparator fizic).
Modificări se produc şi pe partea medicală. Pe această cale îi transmitem mulţumiri lui Daniel Oprea, maseurul echipei din ultimele sezoane, care a dorit să se retragă pentru moment. Experienţa maseurilor Oprea Daniel şi Andrei Bularga a fost foarte apreciată în rândul sportivelor, în special în momentele cele mai dificile, când au trebuit să dispute multe jocuri într-o perioadă de timp limitată, iar recuperarea unui sportiv în astfel de momente este foarte importantă.
Fost jucător în naţionala Serbiei, Goran Kurtes a mai antrenat în Serbia pe Mladost Backi Jarak, Crvena Zvezda Mokrin, Crvenka Crvenka, Hikinda şi Jugovic Kac, iar în România pe Tomis Constanţa şi CSM Ploieşti. În sezonul trecut, sârbul a fost secund la echipa noastră”, potrivit anunţului SCM

Kurtes: „Pentru mine este o mare onoare şi un privilegiu să lucrez la Vâlcea”

„Îi mulţumesc lui Florentin Pera pentru tot ce a făcut pentru club şi pentru mine în perioada anterioară. Şi îi urez mult noroc şi succes la noul lui club. Bineînţeles că vom continua pe acelaşi drum, deoarece scopul nostru este să fim în vârful handbalului românesc. Se ştie că publicul din Vâlcea este cel mai bun din România şi cât de mult iubeşte şi susţine echipa. Vom face tot posibilul să nu-l dezamăgim şi să ne atingem obiectivele împreună. Pentru mine este o mare onoare şi un privilegiu să lucrez la Vâlcea. Este şi o mare provocare, cred în calitatea şi caracterul echipei. Cu o familie mare, împreună cu conducerea şi fanii, cu multă muncă şi o atmosferă bună, putem spera la rezultate bune”.
Fostă mare jucătoare a Oltchimului şi a naţionalei, Mia Rădoi a mai antrenat Mureşul Tg. Mureş şi naţionala Italiei. A fost secund la SCM până în vara anului trecut şi are la activ mai multe experienţe la grupe de junioare.”

Mia Rădoi: „Sunt foarte fericită că voi lucra din nou cu sportive profesioniste”

Mia Rădoi, antrenor second: „Mă reîntorc la SCM după un an de pauză, sunt foarte fericită că voi lucra din nou cu sportive profesioniste. Îmi doresc să avem rezultate cât mai bune, să putem forma o echipă puternică, atât în teren, dar şi ca staff şi să jucăm din nou cu sala plină. În anul care a trecut, eu mi-am continuat activitatea la Centrul de Excelenţă şi rezultatele se văd. Multe dintre fetele de la Centrul de Excelenţă au ajuns la echipe din prima ligă, sunt componente ale lotului de tineret, iar câteva vor continua la junioare 1. În sezonul care urmează îmi doresc din tot sufletul să fim din nou în primele trei echipe din campionat, să avem un drum cât mai lung în cupele europene, să revenim la normalitate şi cel mai mult, îmi doresc sănătate pentru toţi”.

Ildiko Barbu: „Va fi un nou sezon foarte dificil, toate echipele s-au întărit”

Ildiko Barbu, antrenor cu portarii la SCM, se va ocupa din acest an şi de pregătirea portarilor de la naţionala de senioare. Va fi un nou sezon foarte dificil, toate echipele s-au întărit. Toată lumea îşi doreşte ca Vâlcea să continue evoluţiile din ultimii ani. Ar fi un mare plus pentru echipă reîntoarcerea fanilor în tribune pentru că toţi cunoaştem dragostea şi ataşamentul suporterilor faţă de echipă”, spune ‘Shumy’.

Aleksander Tungunz: „Sper să ne îndeplinim toate obiectivele”

Aleksander Tungunz, noul preparator fizic, este un fost handbalist, vine după şase ani petrecuţi la echipa masculină sârbă Vojvodina Novi Sad: „După o perioadă de succes alături de fostul meu club, venirea la Râmnicu Vâlcea reprezintă o mare provocare. Vâlcea este un oraş care are o tradiţie cunoscută la nivel european. Sunt fericit că am prilejul să lucrez aici şi abia aştept să mă apuc de treabă. Sper să ne îndeplinim toate obiectivele”.

Oficialii SCM Râmnicu Vâlcea au mai anunţat că în zilele următoare vor reveni şi cu alte noutăţi.

Facebook Comments