Cum creezi ținute stilate cu tricouri pentru bărbaţi?

Atunci când vine vorba de ţinute stilate şi bine puse la punct, chiar şi bărbaţii sunt dispuşi să depună puţin mai mult efort, întrucât şi pentru ei să arate bine este o dorinţă reală şi, totodată, necesitate.

0

De multe ori, însă, răbdarea sau timpul alocat cumpărăturilor este destul de limitat din diverse motive şi, astfel, sfârşesc prin a nu explora atât de multe variante disponibile în materie de hanorace şi tricouri pentru bărbaţi

Este o realitate că ne simţim bine, atunci când arătăm bine, aşa că fiecare bărbat are nevoie să îşi cunoască variantele şi cum să profite la maxim de cele potrivite lui, pentru a crea ţinute cu stil, chiar şi cu articole vestimentare aparent banale.

Tipuri de tricouri ce ar trebui să fie indispensabile bărbaţilor

Pe primul loc, se află cu siguranţă tricourile sau maiourile clasice. Există infinite variaţii ale modelului în ceea ce priveşte culorile şi imprimeurile, şi chiar şi a tipului de guler. Acesta are de cele mai multe ori acea formă tipică, rotundă, însă şi modelul cu decolteu tip „V” este destul de populară printre bărbaţii care vor să-şi evidenţieze corpul. Pot fi purtate individual în perioada caldă a verii, dar şi în combinaţie cu alte haine, precum hanorace pentru bărbaţi sau geci, în zilele mai reci.

Al doilea model de nelipsit, sunt tricourile polo. Nu se pot încadra ca fiind complet elegante şi potrivite pentru un eveniment formal, însă au un aspect care sugerează asta şi vor oferi un aer rafinat oricărei ţinute casual.

Cum creezi ţinute stilate cu tricourile din dulapul tău

Fiind atât de versatile, tricourile îţi permit să le adaptezi nevoilor tale, fără prea mult efort sau o investiţie considerabilă, întrucât sunt adesea foarte accesibile.

Pentru bărbaţi, ţinutele simple pot avea un impact maxim, doar prin adăugarea câtorva accesorii masculine. Spre exemplu, să alegem un tricou alb, clasic, o pereche de pantaloni cargo sau blugi, şi adidaşii preferaţi. Adaugă în plus un ceas sau nişte brăţări din piele pentru a avea câteva „detalii” şi, instant, ceva atât de simplu, pare stilat.

Chiar şi stilul sport te poate pune în evidenţă, dacă alegi hainele potrivite corpului tău. Fie că eşti fan al hanoracelor comode şi tricourilor largi, sau le preferi pe cele slim fit, atât timp cât menţii un ton similar sau cel mult 2-3 culori complementare în ţinuta ta şi alegi accesoriile care să o scoată din anonimat, poţi arăta la potenţial maxim, în orice stil.

Facebook Comments