Consilierii PER au votat alături de PNL şi USR+
Ecologiştii blochează revenirea lui Nedelescu în fruntea Termo

Proiectul de hotărâre care viza numirea lui Gheorghe Nedelescu în fruntea Termo Urban SRL, noua societate de distribuţie a agentului termic în municipiul Craiova, a fost respins în şedinţa de consiliu după ce reprezentanţii PER s-au alăturat celor ai PNL şi USR-PLUS şi au votat împotrivă.

0

De departe cel mai controversat proiect de hotărâre de pe lista şedinţei de consiliu local viza numirea lui Gheorghe Nedelescu, fostul administrator al „defunctei“ Termo Craiova SRL, în fruntea noii societăţi care a preluat activitatea de distribuţie a agentului termic la nivelul municipiului. Intenţia actualei administraţii a stârnit multe discuţii în spaţiul public, Nedelescu fiind văzut de mulţi drept un personaj incapabil, ţinut însă în diverse sinecuri graţie activităţii sale politice în cadrul organizaţiei PSD Craiova.
Totuşi, planul din culise al social-democraţilor nu s-a potrivit cu cel din şedinţa de consiliu, acolo unde, spre suprinderea lor, consilierii PER s-au alătura colegilor din PNL şi USR-PLUS, votând împotriva numirii lui Nedelescu în fruntea Termo Urban.

Octavian Marinescu – PER

„Grupul PER va vota împotrivă la acest punct. Din punctul nostru de vedere, termoficarea este un punct sensibil la noi în oraş. Noi am fi dorit să vedem o schimbare la noua societate dat fiind faptul că sub aceaşi conducere vechea societate a intrat în faliment. După tot ceea ce s-a întâmplat cred că trebuie să dăm un semnal craiovenilor că lucrurile se vor schimba şi nu va fi un parcurs tras la indigo al noii societăţi. Noi vom vota împotrivă.
Avem încredere că Executivul poate veni cu oaltă variantă de administrator care să redea încredre craiovenilor că noua societate va avea un parcurs aşa cum trebuie“, a declarat consilierul PER Octavian Marinescu, spre stupefacţia reprezentanţilor primăriei.
Astfel, proiectul de hotărâre a fost respins cu 16 voturi „împotrivă“ şi doar 11 „pentru“.

Chiar înainte de finalizarea votului, Gheorghe Nedelescu, prezent în sala mică a Primăriei Craiova, s-a ridicat agitat de pe scaun şi a ieşit din încăpere.

Facebook Comments