Șeful de la Drumuri Craiova, acuzat că și-a falsificat diplomele de studii

0

Directorul DRDP Craiova, Bogdan Bratu, omul adus în fruntea regionalei de către baronul PSD de Giurgiu, Nicolae Bădălău, a fost ridicat de oamenii legii, aceata fiind suspectat că și-a falsificat diplomele de studii. Prejudiciul în acest caz se ridică la aproape un milion de lei.
„În cursul zilei de 23 aprilie 2021, procurorii Secției de Urmărire Penală și Criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție efectuează 3 percheziții domiciliare în județele Giurgiu și Dolj, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, de către o persoană cu funcție de conducere în cadrul unei companii de interes strategic național.
Obiectul cercetărilor îl constituie inducerea și menținerea în eroare a instituției, prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate și care ulterior au fost desființate de către instanțele judecătorești competente. Prejudiciul reclamat până în prezent este de aproximativ 985 000 de lei, reprezentând indemnizațiile brute încasate de la angajator, urmând a fi completat și stabilit în funcție de întregul material probator ce se va administra în cauză”, se arată într-un comunicat al Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Facebook Comments