Premierul Cîţu, numit „mizerabil“ de consilierul onorific al lui Vlad Voiculescu

Ştefan Voinea, consilierul onorific al lui Vlad Voiculescu, care a publicat, fără drept, datele despre vaccinare, îl numeşte „mizerabil“ pe primul ministru Florin Cîţu, după decizia acestuia de a-l demite pe Vlad Voiculescu.

0

„Cîțu, mizerabil până la capăt”, a scris Ștefan Voinea pe pagina sa de socializare, la scurt timp după demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii.

Ştefan Voinea s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporţii după publicarea datelor privind situația vaccinărilor în România. Voinea, consilier onorific al ministrului Sănătății, a încercat să acceseze datele de pe un IP din Germania. După încheierea verificărilor preliminare efectuate la Ministerul Sănătății și la celelalte instituții din subordinea sau coordonarea Guvernului care au atribuții legale în privința gestionării platformei naționale privind vaccinarea – Registrul Electronic Național de Vaccinări (RENV), Corpul de control al prim-ministrului a transmis Ministerului Public o sesizare penală „in rem” în acest caz.

Facebook Comments