Indiscreţii de Vâlcea

0

Mizerie!
Mizeria aproape eternizată de pe Olt, adunată în zona ecluzei de sub podul care leagă Călimăneştiul de Jiblea, rânjeşte sfidător, sluţind  peisajul. Peturi, gunoaie, lemne, cârpe, cadavre de animale plutesc în voie, în timp ce Hidroelectrica nu pare să se sinchisească. Evident, nici  instituţiile  care ar trebui să aplice nişte amenzi.  

Scandal!
Marţi, 13 aprilie, ceasul rău  în Comisia juridică a Senatului, unde Diana Şoşoacă urma să fieaudiată pentru comportamentul nepotrivit.  Scandalul a pornit după ce preşedintele comisiei, Iulia Scântei, i-a cerut acesteia să poarte o mască de protecţie conform şi să renunţe la masca de plastic. Ulterior, Şoşoacă  a sunat la 112 reclamând că a fost bruscată. De asemenea, a susţinut că este ilegal împiedicată să intre la lucrările comisiei. „Cum e posibil să daţi ordin să fiu bătută. Mi-au învineţit piciorul. Am chemat 112”.  În final, Diana Şoşoacă a reuşit să intre în sală, însă senatorii prezenţi au ieşit. Claudia Banu, senator PNL de Vâlcea, a încercat să o tempereze:  „Doamnă, aveţi măcar puţină decenţă, sunteţi demnitar”. Aş!

Vorbe goale!
Anul trecut, Constantin Rădulescu, preşedinte al Consiliul Judeţean Vâlcea, anunţa cu surle şi trâmbiţe că instituţia pe care o conduce şi-a exercitat dreptul de preempţiune pentru cumpărarea  Culei Greceanu de la Măldăreşti. A trecut vremea şi acest anunţ  s-a dovedit, aşa cum era de aşteptat, un exerciţiu electoral de imagine. Emilia Greceanu, proprietara imobilului, nu a primit încă niciun răspuns referitor la stadiul la care se află procedurile administrative pentru cumpărarea culei.  Vorbe goale, lumea începe să-şi dea seama!

Facebook Comments