Articol publicitar
De ce sunt populare textilele din piele ecologică şi jersey

Textilele din poliester, vâscoză, piele ecologică şi jersey sunt apreciate. Versatilitatea, varietatea mare, rezistența şi flexibilitatea acestora sunt câteva dintre caracteristicile care le-au crescut popularitatea.

0
Ksw Photographer / Shutterstock.com

În rândurile următoare ne-am propus să vedem de ce sunt atât de apreciate.

Piele ecologică – versatilă, rezistentă, aspect impecabil

Pielea ecologică este una dintre țesăturile în trend în acest an. Pantalonii, fustele, vestele, salopetele realizate din piele ecologică moale sunt omniprezente pe podiumurile internaționale. Datorită flexibilităţii şi a aspectului cosmopolit pe care-l conferă articolelor vestimentare a reușit să surprindă chiar şi pe cei mai excentrici dintre creatori. 

Faţă de alte materiale textile, pielea ecologică este foarte maleabilă şi foarte flexibilă şi poate fi uşor transformată în piese inedite. 

Un alt detaliu care face ca piele ecologică să îşi găsească aprecierea este varietatea. Trebuie să recunoaştem că varietatea mare de culori şi imprimeuri oferă un alt avantaj acestui material inedite. Şi dacă mai punem şi starea plăcută pe care o conferă, este clar avem materialul perfect!

Jersey – uşor, flexibil, prietenos

Dacă vorbim de materiale prietenoase,  flexibile ușor de abordat, cu siguranța spunem Jersey. Acest material textil ce are în compoziţie peste 90% bumbac este utilizat în industria  textila, dar și în ateliere de croitorie  pentru realizarea articolelor vestimentare sport, pentru lenjerii de pat sau alte accesorii home deco. Este o fibră care se simte bine, care absoarbe perfect transpirația care se întreține facil. Tricourile, pantalonii, bluzele din jersey fin sunt articole populare în garderobă. 

Un detaliu pe care nu trebuie să îl ignorăm ține de varietate. Textilele din jersey sunt practic, printre cele mai variate ca design, imprimeu își aspect. În magazinele online de specialitate găseşti atât jersey simplu în culori pastel sau aprinse cât şi jersey cu imprimeuri din cele mai variate. Maşinuţe, dinozaurii, păpuşi, balerine, imprimeurile florale, animale şi cele geometrice sunt disponibile și accesibile. Când vorbim de costuri,  lucrurile devin şi mai atractive! Prețurile de achiziție pentru acestea sunt mai mult decât decente.

Facebook Comments