Nou-născutul abandonat în scara blocului din Rm. Vâlcea: adevăr, minciună sau delirul unei mame depresive?

Femeia care și-a abandonat fetița nou-născută într-o scară de bloc din Râmnicu Vâlcea a fost cadru didactic suplinitor la mai multe școli. Luni, 15 februarie, ea s-a prezentat la Poliție și, incoerentă, le-a oferit anchetatorilor o poveste care, la prima vedere, pare neverosimilă. Femeia a afirmat că ar fi născut noaptea, singură, în mașină și i-ar fi fost teamă să ducă bebelușul acasă, la soţul violent. Potrivit unor surse, soțul ei ar fi inginer la o sucursală a unei societăți de exploatare cu sediul în Râmnicu Vâlcea.

0

O fetiță de numai câteva zile  a fost abandonată într-o scară  de bloc din Râmnicu Vâlcea, vineri, 12 februarie. Mama copilului, fost cadru didactic,  ar fi născut noaptea, singură, în mașină. Pentru că i-a fost teamă  să ducă acasă  nou-născutul, l-a  ținut în  mașină pentru puţin timp, potrivit datelor pe care le-a oferit la anchetă. Cum soțul nu își dorea copilul, s-a temut să îl ducă acasă.
După ce și-a dat seama că  nu îl poate îngriji, l-a abandonat în scara unui bloc din cartierul Ostroveni, într-un scaun auto, unde a fost găsit de o locatară. Femeia mai are doi copii, de  trei și respectiv 12 ani.

Ea este cercetată în libertate pentru infracțiunea de  rele tratamente aplicate minorului. Fetița se află în  acest moment la Maternitatea Vâlcea și, conform  medicilor, nu are probleme de sănătate. Dată fiind starea foarte bună a bebelușului și faptul că există puține indicii că femeia  ar fi născut în mașină, este foarte posibil ca adevărul să fie altul. Anchetatorii au solicitat o  expertiză  psihiatrică, existând indicii că femeia suferă de o depresie postnatală.

Facebook Comments