De ce or fi trăgând liberalii cu săgeți expirate în Consiliul Local Râmnicu Vâlcea?

0

 Dacă vrei să învingi într-un război nu te uiți ca la icoană la un comandant care a pierdut în mod dezastruos lupte esențiale, fiindcă este foarte posibil să ducă armata în mlaștină. Teoria asta, de înțeles pentru mintea oricui, pare străină tacticii liberale din Consiliul Local Râmnicu Vâlcea care, păstrându-l în față pe  Grigore Crăciunescu, acționează ca un pluton sinucigaș.

Voi dezvolta câteva considerații pe acestă temă  în speranța că PNL  va medita asupra lor, deși am mari rezerve.  

În anul 2016 Grigore Crăciunescu a candidat pentru funcția de primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea făcând partidul  de ocară cu un scor –dezastru.  Deși a fost suținut  de  toate forțele de dreapta, a reușit să adune 3262 de votanți.  

Cum de s-au gândit acum liberalii să facă vector de imagine dintr-un  ins  care a strâns  o căciulă de voturi de la cetățenii orașului, numai ei pot explica.

Rezultatul bun pe care PNL l-a reușit  la alegerile de anul trecut se datorează și politicii promovării oamenilor tineri. Mă uit pe lista de consilieri locali a liberalilor  și văd multe, multe nume noi. Ce fac băieții ăștia musculoși, numai buni de aruncat în luptă? Nimic, în afara faptului că se uită fermecați cum bate din pinteni maestrul luptelor ratate, Grigore Crăciunescu. Mare dezamăgire!

Le recomad liberalilor, dar nu numai lor, să citească „Arta războiului”. Este o carte despre tactici în luptă, scrisă de generalul chinez Sun Tzu în secolul al VI-lea î.Hr.

O, da! Și dacă tot am adus în atenție cartea asta  mi-am amintit de politica de gen, cu care PNL și-a tot scos bustul în față.

Ce-or mai fi făcând  consilierele PNL din C.L. Râmnicu Vâlcea?  Nu   constat vreo zbatere, în afară de cea a genelor, atunci  când își dau dezaprobator ochii peste cap. În cartea lui Sun Tzu, două femei   au învins o hoardă fioroasă. Citiți, doamnelor, sper să nu o luați ad-litteram, acolo este descris un  vicleșug  cu dansatoare din anul 623, de pe vremea  hoardelor  Tuyuhun. 

Dar este o lecție despre curaj și minte iscusită, asta am vrut să spun. Vouă, fetelor, vă  cerem  mult mai puțin.

 Ce-ar fi să începeți cu o lectură a Codului  Administrativ?

Facebook Comments