Vâlcea: Au fost vaccinaţi peste 8.700 de persoane

„În cadrul campaniei de vaccinare împotriva Covid-19 din judeţul Vâlcea, demarată în data de 4.01.2021, au fost vaccinate până în prezent 8.729 persoane (atât din etapa I – personal medico-sanitar, cât şi din etapa a II-a – persoane cu vârsta peste 65 ani, persoane cu afecţiuni cronice şi personal din domenii de activitate esenţiale)”, a anunţat marţi Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea (DSP). DSP a mai precizat că numărul total al dozelor de vaccin anti-Covid-19 administrate (atât la doza nr.1, cât şi la doza nr.2) este de 10.668.

0

„Cea de a doua etapă a campaniei de vaccinare fost demarată la nivelul judeţului Vâlcea începând cu data de 16.01.2021, momentan fiind operaţionale 6 centre de vaccinare comunitare: două centre în municipiul Râmnicu Vâlcea (sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier şi sala de sport a Şcolii Gimnaziale «Anton Pann»), un centru în municipiul Drăgăşani (sala de sport a Liceului Tehnologic «Brătianu»), un centru în oraşul Bălceşti (sala de sport situată pe strada 1 Decembrie nr. 39), un centru în oraşul Brezoi (în cadrul Spitalului Orăşenesc Brezoi) şi un centru în oraşul Horezu (sala de sport a Liceului «Constantin Brâncoveanu»). De asemenea, în cadrul centrelor de vaccinare deschise până în prezent sunt şi 3 echipe mobile care vaccinează persoanele din centrele rezidenţiale publice şi private care au solicitat vaccinarea. Menţionăm că vaccinarea este gratuită şi voluntară.
Informaţii oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma naţională despre vaccinarea Covid-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro”, conform aceluiaşi anunţ.

Facebook Comments