Indiscreții de Vâlcea

0

Maria Tudor – mişcare surpriză la Olăneşti

Maria Tudor intenţionează să transforme clinica balneară aflată în construcţie pe Aleea Izvoarelor din Olăneşti, în complex de locuinţe. Doamna Tudor spune că nu vor fi apartamente de lux, însă vor fi suficient de calitative cât să ofere confort foarte bun viitorilor locatari.

URS-PLUS vrea aproape tot la Prefectura Vâlcea

Se aude că la negocierile în coaliţia de guvernare, USR-PLUS ar fi pretins la Vâlcea ambele posturi de subprefect, precum şi postul de secretar general al Instituţiei Prefectului. Asta, pentru a le lăsa liberalilor funcţia de prefect. Printre numele vehiculate pentru postul de subprefect se află şi juristul Alin Manda, actualmente consilier local în CL Râmnicu Vâlcea.

Becali a pus ochii pe o staţiune din Vâlcea

Gigi Becali s-a îndrăgostit de staţiunea Olăneşti şi se aude că ar vrea să se retragă acolo la bătrâneţe. Deja şi-a cumpărat o bucată generoasă de pământ unde îşi va construi un conac şi a adus şi 400 de oi pe care le-a dat în grija unui cioban din zonă. Isteţ Becali, a mirosit potenţialul uriaş al locului.

Pe pile!

Instituţii importante din Vâlcea şi-au rezervat locuri pentru vaccinare pe pile. Aşa au ajuns să se vaccineze te miri cine care nu au nicio eligibilitate.

Facebook Comments