Violeta Alexandru, vizită la Vâlcea pentru integrarea asistaţilor sociali în câmpul muncii

Fostul ministru al muncii, Violeta Alexandru, a făcut marţi o vizită în judeţul Vâlcea în scopul depistării unor soluţii de integrare în câmpul muncii a asistaţilor sociali care sunt apţi de muncă. Senatorul PNL Claudia Banu a subliniat că persoanele prezente la întâlnirea cu Violeta Alexandru au venit cu propuneri concrete în acest sens.

0

„Astăzi, împreună cu fostul ministru al muncii, Violeta Alexandru, deputat PNL, şi cu deputatul Laurenţiu Cazan, am avut o întâlnire în scopul găsirii unor soluţii de integrare în câmpul muncii a asistaţilor sociali, apţi de muncă. La întâlnire au participat inspectorul şcolar general Mihaela Andreianu şi reprezentanţi ai oamenilor de afaceri din judeţul Vâlcea, care au venit cu propuneri concrete în acest sens.
Discuţiile deschise, abordarea clară, dorinţa participanţilor de a se acorda o şansă reală asistaţilor sociali la integrarea în muncă şi de a avea oportunitatea de formare la angajator au fost concluziile întâlnirii”, potrivit Claudiei Banu.
Violeta Alexandru a făcut o vizită şi în comuna Bujoreni, unde o parte semnificativă a celor 800 de romi primeşte ajutoare sociale.

Facebook Comments