Deputatul Cazan: „Covid-19 a ucis peste 17.600 de români, eu mă voi vaccina”

Deputatul PNL de Vâlcea Laurenţiu Cazan a anunţat prin intermediul unui comunicat remis mass-mediei că se va vaccina împotriva Covid-19. Cazan consideră că prin acest gest îndeplineşte un act de responsabilitate faţă de comunitatea pe care o reprezintă, dar şi faţă de familia şi prietenii săi.

0

„Campania de vaccinare din România este până acum un real succes, întrucât foarte mulţi români se înscriu pentru a fi programaţi, fapt ce nu poate decât să mă bucure. Românii sunt conştienţi că vaccinul este cea mai sigură cale de a ne întoarce la normalul de dinainte de această pandemie care a provocat o adevărată criză globală”, potrivit deputatului liberal.

„Mă voi vaccina anti-Covid-19! Consider că este un gest de responsabilitate faţă de comunitatea pe care o reprezint, dar şi faţă de familia şi prietenii mei. Mă vaccinez pentru că îmi doresc să îmi pot îmbrăţişa din nou părinţii, fără riscul de a-i îmbolnăvi, pentru că mi-este dor de o ieşire cu prietenii la un restaurant, pentru că vreau să văd din nou zâmbetul colegilor mei, dar mai ales pe cel al cetăţenilor cu care interacţionez. Mai mult, mă vaccinez pentru că îmi doresc să fiu sănătos şi să pun osul la treabă pentru dezvoltarea economiei din judeţul nostru, care a avut de suferit ca urmare a pandemiei”, a adăugat parlamentarul PNL.

Potrivit lui Laurenţiu Cazan, vaccinul anti-Covid-19 este un prim pas esenţial pentru a opri efectele pandemiei şi pentru a accelera revenirea la o viaţă normală, fără mască, fără restricţii, dar mai ales fără teama de a contacta acest virus care a ucis peste 17.600 de români.

Facebook Comments