Indiscreții de Vâlcea

0

Medicul Cacovean loveşte din nou

Medicul vâlcean Adrian Cacovean, cel care a distribuit pe Facebook un articol în care anunţa că 3.150 de persoane au paralizat după vaccinul Covid-19 – un fake news, a fost reclamat Colegiului Medicilor, potrivit ziarului Libertatea. Într-o altă postare făcută pe Facebook, medicul chirurg îi critica în termeni duri pe colegii săi care s-au vaccinat. „Dacă sute de cadre medicale s-au vaccinat cu aceste otrăvuri de time-bombs patologice, atunci Timişoara trebuie carantinată pentru următorii 20-50 de ani, cel puţin”, scrie Adrian Cacovean. Medicul a mai avut probleme cu autorităţile după ce, în primăvară, a comercializat un pretins medicament împotriva noului coronavirus.

Echidistanţă!

Se aude că „Fraţii„ şi-ar fi făcut firmă şi încasează puţin, dar sigur, de la primăriile din judeţ, pentru diverse lucrări. Din portofoliu nu lipsesc nici primăriile liberale, of course! Că tot se lăuda domnul preşedinte că este echidistant politic la împărţirea banilor pentru localităţi. De ce să nu fie şi la încasat?

Aglomeraţie la vaccinare

Aglomeraţie la înscrieri pentru vaccinare anticovid în Vâlcea. Marţi, 19 ianuarie, singurul centru la care se mai puteau face programări pentru luna aceasta era cel de la Bălceşti. Cu o seară înainte, la Centrul Horezu fusese scandal. În jurul orei 18.00, mai multe persoane programate nu au mai putut fi vaccinate din cauze încă incerte: o variantă ar fi că se epuizase vaccinul, o alta că nu mai avea cine să îl administreze.

Facebook Comments