De ce să îţi cumperi genţi plic de designer?

Produsele din gama genti plic nu ar trebui sa lipseasca din garderoba femeilor. Fiecare femeie are nevoie de o astfel de geanta mai devreme sau mai tarziu, iar alegerea clutchului perfect este aproape la fel de distractiva ca utilizarea unui clutch. Mic, compact si superb, nu exista niciun motiv sa nu fie cumparate mai multe astfel de genti, pentru a fi introduse in garderoba.

0

Gentile plic sunt accesoriile perfecte pentru petreceri

Pentru evenimentele speciale sunt alese piese vestimentare la fel de speciale. O rochie frumoasa si interesanta va fi completata de un clutch pe masura. Machiajul va fi perfect si cu siguranta parfumul va fi unul scump, deci cea mai buna varianta este ca si geanta sa fie la fel. In plus, este nevoie de un loc in care sa stea telefonul mobil. De asemenea, este nevoie si de un loc in care sa fie puse cheile. Gentile normale de zi sunt prea mari si nu se vor potrivi bine tinutelor, pe cand cele mai frumoase genti plic sunt solutiile ideale care adauga o nota glam tinutei. Gasesti modele pe Mahoni.ro

Gentile plic sunt superbe

Clutch-urile au dimensiuni variate, dar sunt mai mici decat majoritatea gentilor ca si design. Aceasta inseamna ca nu sunt la fel de mari ca niste serviete uriase. Dimensiunea este atat de convenabila incat, dupa un timp, posesoarele uita ca il poarta – devine o parte din tinuta la fel ca cerceii sau bratara. Clutchul vine in culori frumoase care se vor potrivi foarte bine tinutei. Cu siguranta, vor fi atrase comentarii pozitive despre gentile de lux si gentile plic, atunci cand vor fi expuse la evenimente.

Impiedica transportul de articole neesentiale

Toate femeile au acest obicei – de a purta lucruri inutile. Persoanele care nu cred acest lucru ar trebui sa verifice propria geanta acum – din lucrurile pe care le poarta femeile in orice moment, mai mult de jumatate nu sunt niciodata folosite. O geanta plic ofera spatiu doar pentru strictul necesar, limitand dramatic numarul de obiecte ce pot fi transportate.

Adauga comoditate in viata de zi cu zi

Unele femei tin un clutch in geanta de zi, cu elementele esentiale in el – bani, un card de credit si un balsam pentru buze. Apoi, atunci cand trebuie sa iasa din birou pentru o esacapada rapida sau pentru a manca, nu este nevoie sa-si puna mana pe geanta uriasa – pot doar sa scoata clutchul si sa plece.

Flexibilitate

Clutch-urile vin adesea cu toarte sau cu o curea, care permite purtarea lor intr-o alta maniera, agatate de umar sau purtate in mana. Acest lucru adauga varietate tinutelor.
Toate aceste avantaje oferite de gentile plic determina sa fie extrem de cautate de toate fashionistele si de persoanele pasionate de moda, care vor sa fie mereu imbracate cu stil. Avand in vedere toate aceste lucruri, un clutch se va dovedi solutia ideala pentru femei, atat in cazul in care participa la evenimente, dar si pentru cazul in care ies la plimbare.

Facebook Comments