Rm.Vâlcea: Au căzut cu maşina în faţa trenului, dar au scăpat cu viaţă

Două tinere au reuşit să scape cu viaţă după ce autoturismul în care se aflau a căzut pe calea ferată din apropierea DN7, în zona limitei judeţului Vâlcea cu judeţul Sibiu. Cele două au reuşit să iasă din autoturism chiar înainte ca acesta să fie lovit de un tren de călători ce se deplasa dinspre Râmnicu Vâlcea spre Sibiu.

0

„Pe DN 7 km 234+900m, limita cu judeţul Sibiu, a avut loc un accident feroviar între un tren şi un autoturism. Un autoturism ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Vâlcea a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet pe care l-a rupt şi a ajuns pe calea ferată. În momentul impactului în autoturism nu mai era nicio persoană, cele două femei care erau în interior au reuşit sa iasă“, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, citaţi de Agerpres.

La locul accidentului s-au deplasat şi echipaje de pompieri, cele două femei din maşină, una în vârstă de 20 de ani şi alta în vârstă de 21 de ani, fiind găsite conştiente, în afara maşinii. Ele reuşiseră să iasă din autovehicul chiar înainte ca maşina să fie lovită de un tren de călători. Tinerele au suferit atac de panică şi au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare.

Facebook Comments