Claudiu Manda (PSD): Îi îndemn pe toți românii să vină la urne!

Preşedintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda, i-a îndemnat pe români să vină la vot în număr cât mai mare. Acesta a spus că a votat pentru singurul partid capabil să guverneze şi care să asigure bani pentru investiții, dar și bani pentru pensionari şi alocații mai mari.

0

„Am votat pentru singurul partid pe care l-am văzut, în ultimii ani, capabil să guverneze și care a demonstrat că, atunci când guvernează, pot să existe și bani pentru investiții – și sunt sute de proiecte începute și dezvoltate în județul Dolj în ultimii 4 ani –, dar și bani pentru pensionari, și bani să dublăm alocațiile. Așa că, dacă se vrea, se poate!
Am votat pentru singurul partid – la nivelul județului Dolj – care înțelege că femeile nu trebuie să stea doar în rândul al doilea și care a promovat pe locuri eligibile un număr impresionant de femei, în timp ce alte partide nu au pus nici măcar o femeie în zona eligibilă.
Am votat cu speranța că foarte mulți români vor veni la vot astăzi, că își vor exprima votul văzând și comparând, în ultimii 4 ani, cel puțin 2 tipuri de guvernare; cu speranța că nu se va concentra toată puterea în mâinile unui singur om și cu speranța că, de mâine, vor începe negocierile pentru a construi o nouă majoritate, în jurul unui proiect politic care să însemne bunăstare pentru români. Dacă toată lumea înțelege acest lucru și oamenii vor veni la vot, să se exprime, sunt sigur că și rezultatul va fi unul foarte bun și vom putea să vorbim de mâine despre unii dintre cei care au guvernat sau guvernează astăzi ca fiind deja parte din istorie.

Suntem un partid care s-a reformat, care a înțeles din greșeli, care a scos de pe listă oameni care, poate, prin comportamentul lor nu se încadrau în criteriile noastre, motiv pentru care venim în fața românilor cu fruntea sus și cu speranța că așa cum vedem noi lucrurile foarte mulți români le vor vedea. Dar, foarte important: degeaba le văd, dacă nu vin la vot!

Îi îndemn și eu pe toți românii să vină la urne, să își exprime prin votul lor voința, indiferent care este aceasta, pentru că puterea nu este a unui om sau a unui grup de oameni, ci puterea este a românilor și astăzi este momentul să spună cine va trebui să guverneze pentru următorii 4 ani în România“, a declarat Claudiu Manda.

Facebook Comments