Electorala 2020 România
Susţinere pentru Radu Preda în Oltenia

0

Dragi fraţi olteni,

De peste 30 de ani actuala Republică Moldova încearcă din răsputeri să scape din braţele Federaţiei Ruse, dar, din păcate, efortul nostru nu este încă încununat cu succes şi vechea Basarabie continuă să rămână despărţită de România. Încă de la declararea independenţei Republicii Moldova faţă de URSS, România a fost alături de românii basarabeni şi sprijinul fraţilor din Ţară ne-a ajutat nu doar să ne recuperăm identitatea naţională, dar ne-a sprijinit material pentru a face faţă tuturor provocărilor economice cu care ne-am confruntat de-a lungul timpului.

După ce în urma unui efort deosebit asumat de întregul popor România şi-a atins obiectivele de a fi membru al Uniunii Europene şi NATO, rupând definitiv legătura cu trecutul comunist şi subordonarea faţă de Federaţia Rusă, noi, românii din Basarabia, credem că următorul proiect de ţară ar trebui să fie Reunificarea României cu Basarabia. Este timpul ca şi noi românii din dreapta Prutului, asemeni Germaniei, să redevenim o singură ţară pentru că un singur neam suntem.

Pentru a reedita Marea Unire de la 1918 este nevoie ca în Parlamentul României să vină oameni care să îmbrăţişeze şi să se identifice cu idealul Unirii tuturor românilor. Din acest motiv, Partidul Unităţii Naţionale, singura formaţiune parlamentară care militează activ în Parlamentul Republicii Moldova pentru reunificarea cu România, este alături de domnul senator Radu Preda şi candidaţii Partidului Mişcarea Populară.

De-a lungul timpului, senatorul Radu Preda ca şi PMP au fost alături de românii din Republica Moldova şi suntem convinşi că prin prezenţa senatorului Radu Preda în Parlamentul României, noi, românii basarabeni, vom avea o voce care să promoveze idealurile Unirii.

Din Basarabia cu drag,
Dr. Octavian Ţîcu
Preşedinte al Partidului Unităţii Naţionale
Deputat în Parlamentul R. Moldova


Comandat de PMP Dolj, realizat de SC INDISCRET MEDIA SRL, Cod Mandatar Financiar 11200012

Facebook Comments