Indiscreții de Vâlcea

0

Urmărită de neșansă

Medicul Iulia Dumitrescu de la  Serviciul de Ambulanță Județean Vâlcea, care a murit pe 25 noiembrie la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, a avut o poveste dramatică de viață. A crescut fără părinți și s-a întreținut cu mari eforturi. Și-a cunoscut soțul în facultate și, cum nu aveau bani, el a renunțat la studii pentru ca ea să poată continua să învețe și să ajungă medic. Ghinionul a urmărit-o până la final. Surse medicale spun că timp de câteva ore niciun medic de specialitate nu s-a aflat în secția ATI. 

În sfârșit!

În sfârșit, după ani și ani, vorbește un consilier de la Partidul Ecologist în  Consiliul Local Râmnicu Vâlcea. Și vorbește avizat! Acesta este avocata Irina Maria Argeșanu. Dacă primarul Gutău nu ar fi comis în mod repetat greșeala de a alege niște consilieri fără personalitate, fără prea multă minte și fără potențial electoral, nu s-ar fi ajuns la 5.000 de voturi. 

Năravuri comuniste!

Se  aude  că, zilele trecute, preavotatul președinte al CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, i-a băgat în ședință pe directorii instituțiilor de cultură din subordine, cărora le-a reproșat că nu au activitate la vedere. Cei muștruluiți au sesizat că, voalat, Rădulescu le sugera să îl mai laude și pe el. Năravuri comuniste!

Facebook Comments