Prima tranşă de tablete a ajuns la 1.560 de elevi vâlceni

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a distribuit, în zilele de 29 şi 30 decembrie, un număr de 1.560 de tablete (prima tranşă) elevilor din judeţul Vâlcea care nu au acces la învăţarea online.

0

„Ministerul Educaţiei şi Cercetării asigură elevilor infrastructura necesară constând în dispozitive şi acces gratuit la internet pentru doi  ani elevilor din medii dezavantajate. Achiziţia a fost realizată conform necesarului trimis de către directorii de unităţi şcolare, acest lot de tablete fiind destinat elevilor care nu au acces la învăţarea online.”, potrivit Mihaelei Andreianu, inspector general al IŞJ Vâlcea.
„De asemenea, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea a achiziţionat şi a distribuit în toate şcolile din judeţ dezinfectant, camere web şi măşti faciale, iar în această perioadă am pregătit documentaţia pentru accesarea fondurilor europene destinate dotării şcolilor cu mijloace moderne: tablete, laptopuri, routere, table interactive, videoproiectoare, calculatoare”, a mai adăugat Mihaela Andreianu.

Facebook Comments