Demisii în lanț în Consiliul Județean Dolj

Consiliul Județean Dolj are, astăzi, prima ședință oficială și trebuie să ia act de demisia a patru persoane.

0

Patru consilieri de la PSD+ALDE au decis să renunțe la mandatele câștigate la alegerile locale din 27 septembrie. Este vorba de Oana Bică, Cosmin Durle, Ninel Cercel și Adinel Ilinca.

Oana Bică a fost vicepreședintele Consiliului Județean în mandatul trecut, iar acum au obținut un post de consilier. Aceasta a renunțat la postul de consilier în CJ Dolj pentru o funcție mai bine plătită, aceea de consilier personal al lui Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj.

Cosmin Durle a fost administrator public al Doljului și al municipiului Craiova și se află pe locul cinci pe lista PSD, pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare. Cosmin Durle a renunțat la funcția de consilier CJ Dolj, fiindcă va reveni în funcția de administrator public al județului.

Potrivit informațiilor oficiale, în prima ședință a CJ Dolj va avea loc o rectificare bugetară, iar suma de 423.000 de lei se va aloca Spitalului Județean de Urgență (SJU) Craiova în vederea achiziţionării unor echipamente necesare luptei împotriva coronavirusului.

Facebook Comments