Sorin Cârțu a explicat de ce a fost ales Corneliu Papură

Corneliu Papură a revenit pe banca Universității Craiova ca antrenor, după ce Cristiano Bergodi și-a anunțat demisia. Conducerea clubului a anunțat că Papură este un angajat model, care întotdeauna și-a făcut treaba cu profesionalism.

0

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu a explicat la Telekom Sport de ce a fost ales Cornel Papură să conducă din nou destinul echipei. „Cornel e un angajat al clubului, şi analist, şi antrenor, la care clubul poate să apeleze în momente d-astea dificile, şi ăsta e un moment dificil în care noi apelăm la Cornel. De când s-a apelat la el, şi-a făcut datoria bine, aduceţi-vă aminte cu Mangia, cu Piţi…”, a spus Sorin Cârțu.

În ceea ce privește plecarea lui Cristiano Bergodi, președintele Științei s-a arătat surprins de decizia acestuia, însă o respectă. „Nu e vorba despre nicio demitere, n-a fost o iniţiativă a clubului sau a patronatului, este o decizie pe care el şi-a asumat-o, a cerut-o şi a anunţat-o imediat după partidă şi a susţinut-o şi în zilele următoare în discuţiile cu domnul Rotaru. Invocă nişte probleme personale şi de aici, chiar nu putem… E un gest care a surprins pe toată lumea, cel puţin pe mine, dacă vă aduceţi aminte că imediat după partidă n-am înţeles nimic”, a mai spus Sorin Cârțu.

Facebook Comments