PMP, alături de locuitorii din Broşteni şi Baia de Aramă

Candidaţii PMP Mehedinţi pentru Parlamentul României s-au aflat astăzi în mijlocul oamenilor din Broşteni şi Baia de Aramă, unde şi-au prezentat programul electoral.

0

În târgul săptămânal din comuna Broşteni, dar şi în piaţa din oraşul Baia de Aramă, precum şi pe străzile micului oraş din zona de nord a Mehedinţiului, candidaţii PMP Mehediţi au discutat cu oamenii, în principal, despre necesitatea păstrării pieţelor deschise, protejarea producătorilor agricoli şi a micilor afaceri, dar şi despre necesitatea dezvoltării mediului rural.

PMP susţine antreprenorii şi piaţa liberă, fără monopol. De asemenea, candidaţii PMP, prezenţi în târgul de la Broşteni, în piaţa din Baia de Aramă şi pe străzile acestui oraş le-au vorbit oamenilor despre proiectele din domeniul agriculturii: Granturi pentru fermierii care îşi construiesc sisteme de irigaţii pentru propriile ferme agricole; Construirea de centre regionale şi judeţene pentru legume, fructe şi alte produse româneşti în marile bazine agricole; Încurajarea dezvoltării de mici întreprinderi în mediul rural pentru prelucrarea produselor agricole româneşti.

PMP Mehedinţi a cerut Guvernului să intervină pentru menţinerea pieţelor deschise. Micii producători locali şi micii fermieri ar trebui sprijiniţi,  şi nu aduşi în pragul falimentului. PMP este partidul care sprijină producătorii locali şi reprezintă mediul rural”, a declarat preşedintele PMP Mehedinţi, Ramona Cupă.

„Pledăm pentru pieţe deschise şi pentru încurajarea, şi nu ruinarea micilor producători. Trebuie ca noi să ne bucurăm de produsele româneşti şi să facilităm desfacearea acestora”, a declarat Florin Gagea, candidatul aflat pe primul loc pe lista candidaţilor PMP Mehedinţi pentru Senatul României.

„Din punctul nostru de vedere, candidaţii noştri sunt oameni de perspectivă. PMP va cere în mod expres Guvernului României să nu închidă pieţele româneşti, pentru ca şi producătorii noştri locali să poată în aceste vremuri grele de pandemie să îşi desfăşoare activităţile economice. Suntem unul dintre puţinele partide care a avut curajul să facă acest lucru”, a declarat preşedintele PMP Baia de Aramă, Dan Cătălin Vatamanu.

De asemenea, liderul PMP Mehedinţi, Ramona Cupă, le-a adresat un mesaj călduros de sănătate şi bucurie tuturor celor care îşi sărbătoresc onomastica, cu prilejul zilei Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril.  

Facebook Comments