Nu ştii ce cadou să le oferi naşilor când mergi în vizită? Alege perne decorative cu paiete

Traditia de a merge la nasi in preajma Sarbatorilor Pascale sau cu ocazia Craciunului, de Revelion sau pentru a celebra trecerea unui an de la cununia religioasa inca se pastreaza in multe familii, iar relatia stransa de prietenie intre fini si nasi este extrem de importanta. Pentru ca finii sa nu mearga cu mana goala la nasi si pentru cei care au depasit varianta traditionala de a merge cu gaina si sticla cu vin in vizita, exista variante mult mai moderne, mai elegante si mai chic de cadouri, perne personalizate decorative cu paiete.

0

Aceste perne reprezinta cel mai ingenios mod de a surprinde nasii, de a contribui la redecorarea locuintei lor, de a-i face sa inteleaga cat sunt de importanti in viata finilor. Perna personalizata cu paiete nu este o simpla perna cu o poza sau cu un mesaj, ci o perna magica, un cadou “sub acoperire”.

De ce sa optezi pentru varianta unei perne personalizate pentru a darui un cadou de suflet parintilor spirituali?

Varianta unei perne cu paiete este ideala pentru ca nu se lasa dezvaluita de la prima vedere. Pare a fi o simpla perna cu paiete, pana cand este atinsa, pana cand nasii o scot din cutia sau sacosica de cadou in care este ambalata si dau cu mana peste paiete, intorcandu-le. Abia atunci le este dezvaluita imaginea de la nunta, atunci cand nasii si finii stateau in fata altarului, ori imaginea cu nasii si finii, inclusiv cu copiii lor din concedii, vacante, de la gratar sau de la ultimul Revelion petrecut impreuna.

Perna personalizata cu paiete este o varianta de cadou foarte des comandata de catre persoanele care doresc sa faca o surpriza de proportii celor dragi, conform reprezentantilor Printbu.ro. Pernele personalizate permit transformarea fotografiilor in piese decorative, ideale pentru living, dormitor sau pentru orice alta incapere in care exista o canapea, un fotoliu sau un scaun pe care aceste piese le pot decora.

Pentru ca de-a lungul prieteniei dintre fini si nasi exista numeroase ocazii in care isi pot face reciproc daruri, iar riscul ca unele daruri sa se repete sau sa nu fie chiar pe placul nasilor este foarte mare, comandarea unei perne personalizate cu paiete reprezinta cea mai buna idee.

Cadouri originale pentru nasi sau oricare alt membru al familiei – perna personalizata cu paiete

Perna personalizata cu paiete este modul ideal de a upgrada un spatiu de locuit, de a obtine un zambet pe chipul unei persoane dragi si de a lasa amprenta asupra unei locuinte straine, o amprenta emotionala care declanseaza dor si drag ori de cate ori piesa decorativa este privita.

Pernele personalizate reprezinta un cadou inedit, original, pentru care nu este nevoie ca persoanele care doresc sa le daruiasca sa alerge pe la magazine sau sa piarda foarte mult timp, ci le pot comanda online cu doar cateva click-uri. Este important ca persoanele care comanda pernele personalizate sa fie creative in alegerea mesajului sau a imaginii care vor contribui foarte mult la reusita cadoului.

Gaseste pe Printbu.ro foarte multe modele.

Facebook Comments