„Pantera“ Tănăsie se alătură campaniei MTS pentru promovarea sportului românesc

Cunoscutul pugilist craiovean Sorin „Pantera“ Tănasie, campion mondial de juniori, medaliat cu bronz la CE de seniori din 2002, s-a alăturat campaniei iniţiate de Ministerul Tineretului şi Sportului pentru promovarea sportului românesc şi atragerea copiilor şi tinerilor către cluburile sportive.

0

Anunţul a fost făcut de către ministrul Ionuţ Stroe, pe pagina sa de faceebok, acolo unde a postat următorul mesaj: „Mulțumesc, Sorin „Pantera“ Tănasie, că te-ai alăturat echipei mele! Un sportiv de aur al Craiovei, care acum crește alte generații de campioni la box ai Olteniei și știe ce înseamnă lucrul cu tinerii și copiii. Facem campanie pentru sportul românesc!“.
Sorin Tănasie se alătură astfel unor nume mari din istoria sportului românesc, care la rândul lor sprijină campania MTS, cum ar fi Marian Drăgulescu, Ana Maria Brânză, Ana Bogdan, Cătălin Moroşanu, Virgil Stănescu, Lucian Bute, Benny Adegbuyi sau Andreea Raducan.

Sorin „Pantera“ Tănasie şi Ionuţ Stroe

Pugilistul a adresat şi el un mesaj se susţinere pentru ministrul Ionuţ Stroe: „Un oltean de-al nostru și un prieten bun de-al meu conduce azi Ministerul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe. Și o face bine de tot! Vreau să îl avem și mai departe în Parlament și să îl sprijinim să continue toate proiectele tari și cool pe care le-a început la minister: pentru copii la sport, pentru stadioane și baze sportive. Eu o să fiu lângă el și o să-l sprijin în următoarea perioadă“!

Reamintim că unul dintre cele mai importante proiecte ale ministrului Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, este legat de atragerea copiilor şi tinerilor către sportul de performanţă. Pentru asta, Ministerul a lansat deja un proiect care prevede acordarea unor vouchere în valoare de 300 de lei, bani destinaţi pentru achiziţia de echipamente, pentru fiecare copil care se legitimează la un club sportiv. Este vorba despre 100.000 de vouchere, 30.000 pentru anul 2020 şi 70.000 pentru anul 2021. „Nu e nimic altceva decât un sprijin, o motivaţie în plus, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi, să meargă să facă sport într-un cadru organizat, să meargă să facă sport într-un cadru sigur, controlat“, afirma Ionuţ Stroe.

Facebook Comments