Marcel Ciolacu a anunțat că, în România, va fi introdusă din nou stare de urgență

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, consideră că România va intra, din nou, în stare de urgență după alegerile parlamentare. Acesta a anunțat că toate măsurile luate, până acum, împotriva răspândirii virusului nu au efectul dorit.

0

Șeful social-democraților este de părere că România se va întoarce la starea de urgență și carantină totală, fiindcă actualul Guvern nu a reușit să gestioneze cum trebuie răspândirea virusului.

„Din măsurile luate până acum de actualul Guvern (…) mai mult ca sigur că vom avea un blocaj în sistemul sanitar şi mai mult ca sigur că la un moment dat decizia va fi de a intra toată România din nou în stare de urgenţă şi în carantină.
Pentru că nu se ia nicio măsură coerentă să stopăm acest trend ascendent în care ne aflăm în acest moment. (…) Noi ne-am trezit în această situaţie pentru că nu am avut niciun fel de prevenţie.
Să ne aducem aminte contextul în care au fost deschise şcolile, nefiind pregătiţi, cu toate că am avut şase luni de pauză pentru copii şi pentru profesori. Au fost deschise pentru că aveam alegeri locale, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seara, la Realitatea Plus.

Liderul PSD este de părere că Executivul va organiza alegeri parlamentare, indiferent de cât de gravă va fi pandemia de coronavirus.

Facebook Comments